Organizam parastase la restaurant, ocupandu-ne de tot ce inseamna catering, servire, obiceiuri traditionale, coliva, cozonac, pachete, prosoape, vase.
Prin acest serviciu va punem la dispozitie vasta noastra experienta in domeniul funerar. Mancarea este preparata la restaurant, unde poate avea loc parastasul. Capacitatea localului este de aprox. 150 persoane, asiguram tot ce trebuie, meniuri ieftine, servicii de calitate si personal calificat. Variante de meniu de dulce sau post, servire ireprosabila, Preturi de criza !!
Restaurant Organizari Parastase - Galerie Fotografii
Pregatire coliva
Coliva este un preparat de grau fiert amestecat cu zahar si cu nuci pisate si ornat cu bomboane si zahar pudra, care se imparte ca pomana la inmormantari si la parastase dupa ce este sfintita de preot in cadrul slujbei respective. Graul simbolizeaza pe cei credinciosi, zaharul reprezinta virtutile celor sfinti, iar nuca, victoria vietii asupra mortii.
Coliva, inchipuie insusi trupul mortului, deoarece hrana principala a trupului omenesc este graul. Se face la inmormantare, si la pomenile sau parastasele de la sase zile, sase saptamani, sase luni si la un an de la deces.